De korte versie

 • Veel vrijheid en kansen om mee te groeien

  Bij ons zijn de dingen vrij 'losjes' geregeld. Niemand die steeds over je schouder meekijkt. Als je laat zien dat je het wil, dan willen wij ook. Simpel.
 • €2.760,- tot €3.444,- per maand (bruto),

  jaarlijks 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 12 ADV-dagen, pensioen, reiskosten en leuke uitjes via onze personeelsvereniging.
 • Onze gloednieuwe fabriek

  Steketee gaat als een raket. We groeien als kool en ontwikkelen steeds nieuwe machines. En we krijgen een nieuwe fabriek in Dinteloord.

Hier kom je te werken

We zitten nu nog met onze fabriek in Stad aan `t Haringvliet. Binnenkort verhuizen we naar Dinteloord, zie op de foto’s onze gloednieuwe fabriek, die we samen met ons moederbedrijf Lemken bouwen. Onze afdeling krijgt hier maarliefst 15 montagestations, 8 voor de eindmontage en 7 voor de voormontage!

Met jouw oog voor onze machines is het je vast opgevallen dat je zowel rode als blauwe machines op de foto’s ziet. Dit klopt, we maakten de afgelopen jaren rode machines onder de merknaam Steketee. Vanaf het moment dat wij intrek nemen in onze nieuwe fabriek zullen onze machines blauw worden en onder het merk LEMKEN worden verkocht.

Dezelfde machines, door dezelfde mensen gemonteerd, gebruikt door dezelfde (wereldwijd gevestigde) boeren. Alleen een ander kleurtje dus 🙂

Dit vind je alleen bij óns

 • Meewerken aan unieke machines

  Iedere order voor een machine is weer anders, en bevat (gepatenteerde) technologie die alleen wij hebben.
 • Nieuwe fabriek, nieuwe kansen

  We krijgen een gloednieuw ingerichtewerkplek, nieuwe collega's, noem maar op. Actie dus!
 • Een team dat groeit en zich ontwikkelt

  Als team hebben we een mooie mix van junior, medior, volleerde en zelfs een aantal buitengewoon volleerde collega's! 

Dit krijg je dus ook

 • Een jaarcontract dat we natuurlijk graag willen verlengen.
 • €2.760,- tot €3.444,- per maand (bruto), 25 vakantiedagen per jaar (bij 40 uur) en 13 ADV-dagen.
 • Je kunt je certificaat 'Veilig werken met een bovenloopkraan' bij ons halen.

En dit vragen we

 • Je hebt een technische opleiding en kunt werken met een ERP systeem.
 • Je kunt productietekeningen lezen en je spreekt ook een woordje Engels.
 • Je bent het type waar collega's bij aankloppen voor wat advies over hun werk en bent nauwkeurig in je werk. 

Over ons

We zijn één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onkruidbestrijdingstechnologie voor precisielandbouw. Sterker nog: onze machines worden over de gehele wereld gebruikt. Niet slecht toch, voor een nuchtere club uit Stad aan ’t Haringvliet en binnenkort Dinteloord?

We geloven dat evenwicht tussen natuurlijke hulpbronnen en menselijke behoeften de landbouw toekomstbestendig maakt. En wij dragen hieraan bij door met 80 gedreven collega’s intelligente schoffelmachines te ontwikkelen en te produceren.

Lees meer

Door middel van plantherkenning kunnen onze machines het onkruid gericht schoffelen. Zo gebruiken boeren minder of zelfs geen chemicaliën, en krijgt de plant ruimte om te groeien.

Tegenwoordig maken we deel uit van het Duitse familiebedrijf LEMKEN. We groeien als kool. Of eigenlijk: zoals ieder gewas dat door onze machines onkruid-vrij kan groeien. Vanaf 2024 staat onze nieuwe hightech fabriek in Dinteloord te schitteren. We zijn er allemaal super-enthousiast over. Maar eerst nog even doorbouwen, zoals je hieronder ziet.

 

Lees minder

Wat kun je verwachten?

Solliciteer via de groene button!

Laat je gegevens hieronder achter en upload je CV (je mag natuurlijk ook mailen naar HR@Steketee.com), en we nemen contact met je op voor een gesprek.

Gesprek met Astrid en Wilco.

Astrid (van HR) en Wilco (onze teamleider) leren jou graag kennen en vertellen je graag alles wat je wilt weten over de functie, ons bedrijf en het team.

Ons voorstel

We houden dingen graag simpel. Iedereen blij na het gesprek? Dan doen we je graag een voorstel.

Starten!

Alleen nog onze krabbels en we kunnen starten. Welkom bij de club.

Vragen?

Steketee-mechanical-engineer-vacature-5a

Astrid van Heemst

HR adviseur

Snel solliciteren 

  LEMKEN logo wit vacature

   

  Ik wil solliciteren