Over ons

We zijn één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onkruidbestrijdingstechnologie voor precisielandbouw. Sterker nog: onze machines worden over de gehele wereld gebruikt. Niet slecht toch, voor een nuchtere club uit Stad aan ’t Haringvliet en binnenkort Dinteloord?

We geloven dat evenwicht tussen natuurlijke hulpbronnen en menselijke behoeften de landbouw toekomstbestendig maakt. En wij dragen hieraan bij door met 80 gedreven collega’s intelligente schoffelmachines te ontwikkelen en te produceren.

Lees meer

Door middel van plantherkenning kunnen onze machines het onkruid gericht schoffelen. Zo gebruiken boeren minder of zelfs geen chemicaliën, en krijgt de plant ruimte om te groeien.

Tegenwoordig maken we deel uit van het Duitse familiebedrijf LEMKEN. We groeien als kool. Of eigenlijk: zoals ieder gewas dat door onze machines onkruid-vrij kan groeien. Vanaf 2024 staat onze nieuwe hightech fabriek in Dinteloord te schitteren. We zijn er allemaal super-enthousiast over. Maar eerst nog even doorbouwen, zoals je hieronder ziet.

 

Lees minder

LEMKEN logo wit vacature